Cu Octavia clar nu vei putea sa o compari asa cum ai zis si tu. si el s-a cam intepat ... dar sa pare ca lui ii place mult mai mult aroma de trandafiri !!! Multi stau la bloc, pe strazi circulate. Hai să vă dezamăgesc de multe ori piesele OEM sunt de fapt aceleași mărci ce le găsești la aftermarket, în plus au doar ștampila de la producător că vezi Doamne sunt aprobate, când de fapt, calitatea e aceeași. Pentru moment, această versiune nu este disponibilă în configuratorul mărcii, însă va putea fi comandată în perioada imediat următoare." mai bine cu hyundai, chiar daca nu ai parte de aceeasi calitate a drumului, macar e muuult mai ieftin de reparat/intretinut ...
Acestora li se vor adăuga consacratele Si eu ma intrebam unde este @kirotractor ca nu l-am mai vazut comentand de ceva vreme
la 19 000 Euro am dat comanda in Decembrie pentru un XCEED Style de 1 litru. Oricum, drumuri bune si tie si tuturor in general :).
De exemplu, Volkswagen oferă pe noua generație Golf două motoare diesel TDI dezvoltate de la zero, versiuni mild-hybrid bazate pe gama de motorizări TSI, dar și două versiuni plug-in hybrid, dintre care numai una va fi prezentă în gama pentru România. Daca folosesti telefonul, il ai in mana si iti distrage atentia de la drum, mai ales ca au fost multe accidente din cauza butonarii telefonului. Aceasta masina este foarte noua, are dotari de ultima generatie si este foarte sigura in timp ce tu esti bosorog uzat si spalat pe creier. - se adaugă variantele sportive GTD, GTI și R, cu puteri de până la 330 CP, precum
Iar la sfarsit, am stat cu fundul intr-un Mercedes si m-am bucurat de tot ce are firma asta de oferit la clasa respectiva. Browserul dvs. Iarasi esti tu uzat, mai Edikkk?
Fiecare foloseşte ce doreşte.... telefon, tabletă, TV :)))
dar, sincer, mult nu mai ai ce sa le faci. M-am uitat in tabel si am vazut ca Golf 8 este 20.000 de euro dar are foarte multe dotari si este foarte nou.
inci și conexiune online grație unui eSIM dedicat.
Este o masina foarte dotata si superba. Ambele sunt acolo. "Stigma" de a conduce un Mercedes e foarte mare, indiferent cat ai platit pentru masina aia.
blea ...
Iar faptul ca au aparut si useri ca si @vlad_b, nu fac decat sa-mi confirme parerile. Sper ca nu am facut offtopic pe acest articol, penru ca Skoda Octavia e cam aleasi lucru cu VW Golf dpdv tehnic, doar carcasa difera. Discutie lunga si interminabila. Nici atata nu imi dadea voie sa fac la masina ei. am avut americana, europeana si asiatice ...
se va vinde ca painea calda.
Cotația de bază se referă la versiunea de intrarea în gamă, 1.0 TSI Trendline, echipată cu un motor turbo de 1 litru, cu trei cilindri și 110 CP. Desi a fost cumparata ceva mai ieftin decat Octavia, adunand toate sumele, concluzia mea e ca nu a meritat achizitia coreencei. prevăzute cu comandă vocală. Deci este foarte dotata.
nu vreau sa deconspirez ... dar cred ca ce am scris mai sus ar fi trebuit sa iti dea de gindit ..
drumuri bune s-aveti ... cu sau fara golf ... poate-ntr-un netam-nissan ! Pur si simplu, diferenta volumului de vanzari e uriasa. Asa ieftin ?!
In cel mai rau caz daca as vrea sa fiu "european" as alege un volvo sau maxim o Skoda, Prefer o Corolla echipata decent, chiar dacă aș da ceva în plus.
trist ca dl edikk nu e macar platit baban de electrici da si atunci ar fi naspa sa se minta singur si pe altii. Tu degeaba compari situatia ta din Canada, cu a unuia din Romania. Partea ciudata este ca desi nu pare, mi-a trecut foarte mult din hara care o aveam cu japo mai demult, Sincer, dar sincer, ma intereseaza tot mai putin de alte masini in afara de ale mele. apoi, piesele pt americane aci nu-s chiar asa de ieftine ...
Acestora li se vor adăuga consacratele Si eu ma intrebam unde este @kirotractor ca nu l-am mai vazut comentand de ceva vreme
la 19 000 Euro am dat comanda in Decembrie pentru un XCEED Style de 1 litru. Oricum, drumuri bune si tie si tuturor in general :).
De exemplu, Volkswagen oferă pe noua generație Golf două motoare diesel TDI dezvoltate de la zero, versiuni mild-hybrid bazate pe gama de motorizări TSI, dar și două versiuni plug-in hybrid, dintre care numai una va fi prezentă în gama pentru România. Daca folosesti telefonul, il ai in mana si iti distrage atentia de la drum, mai ales ca au fost multe accidente din cauza butonarii telefonului. Aceasta masina este foarte noua, are dotari de ultima generatie si este foarte sigura in timp ce tu esti bosorog uzat si spalat pe creier. - se adaugă variantele sportive GTD, GTI și R, cu puteri de până la 330 CP, precum
Iar la sfarsit, am stat cu fundul intr-un Mercedes si m-am bucurat de tot ce are firma asta de oferit la clasa respectiva. Browserul dvs. Iarasi esti tu uzat, mai Edikkk?
dar, sincer, mult nu mai ai ce sa le faci. M-am uitat in tabel si am vazut ca Golf 8 este 20.000 de euro dar are foarte multe dotari si este foarte nou.
Este o masina foarte dotata si superba. Ambele sunt acolo. "Stigma" de a conduce un Mercedes e foarte mare, indiferent cat ai platit pentru masina aia.
blea ...
Iar faptul ca au aparut si useri ca si @vlad_b, nu fac decat sa-mi confirme parerile. Sper ca nu am facut offtopic pe acest articol, penru ca Skoda Octavia e cam aleasi lucru cu VW Golf dpdv tehnic, doar carcasa difera. Discutie lunga si interminabila. Nici atata nu imi dadea voie sa fac la masina ei. am avut americana, europeana si asiatice ...
Cotația de bază se referă la versiunea de intrarea în gamă, 1.0 TSI Trendline, echipată cu un motor turbo de 1 litru, cu trei cilindri și 110 CP. Desi a fost cumparata ceva mai ieftin decat Octavia, adunand toate sumele, concluzia mea e ca nu a meritat achizitia coreencei. prevăzute cu comandă vocală. Deci este foarte dotata.
nu vreau sa deconspirez ... dar cred ca ce am scris mai sus ar fi trebuit sa iti dea de gindit ..
drumuri bune s-aveti ... cu sau fara golf ... poate-ntr-un netam-nissan ! Pur si simplu, diferenta volumului de vanzari e uriasa. Asa ieftin ?!
In cel mai rau caz daca as vrea sa fiu "european" as alege un volvo sau maxim o Skoda, Prefer o Corolla echipata decent, chiar dacă aș da ceva în plus.
trist ca dl edikk nu e macar platit baban de electrici da si atunci ar fi naspa sa se minta singur si pe altii. Tu degeaba compari situatia ta din Canada, cu a unuia din Romania. Partea ciudata este ca desi nu pare, mi-a trecut foarte mult din hara care o aveam cu japo mai demult, Sincer, dar sincer, ma intereseaza tot mai putin de alte masini in afara de ale mele. apoi, piesele pt americane aci nu-s chiar asa de ieftine ...
> Golf 8 va fi disponibil la prețul recomandat de 16.095 Euro, pentru echiparea Life; l-am schimbat eu in fata casei in 45 min/parte ...
Primăria Capitalei a anunțat că persoanele care au plătit în avans taxa Oxigen pentru București își pot recupera banii prin depunerea unei cereri online, iar banii vor fi restituiți în termen de 30 de zile lucrătoare. pai aci au intrat inclusiv schimburi de ulei si cauciucuri, adica tot ce am cheltuit cu filtre, cu tot, nu m-am ferit sa scot din cheltuieli ceea ce se numeste intretinere curenta ! apt să răspundă celor mai diverse și complexe nevoi sau preferințe. cu autovehiculul. Prețuri Volkswagen Golf 8 în România: hatchback-ul compact pleacă de la 19.000 de euro, Volkswagen Golf 8 se prezintă oficial: două versiuni hibride plug-in, variante mild-hybrid, dar și TDI-uri dezvoltate de la zero, Acesta este noul Volkswagen Golf: primele imagini cu modelul compact, "scăpate" pe internet înainte de prezentarea oficială, Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în 24 octombrie: producția modelului de clasă compactă a debutat deja la uzina din Wolfsburg, Volkswagen își va schimba logo-ul în luna septembrie: primul model cu noua emblemă va fi Golf 8, Prima imagine cu interiorul lui Volkswagen Golf 8: prezentarea oficială va avea loc în octombrie, Volkswagen Golf 8 va fi disponibil la vânzare de la sfârșitul lui februarie 2020, Volkswagen Golf sărbătorește 45 de ani de la startul producției: compacta germană s-a vândut în peste 35 de milioane de unități, Volkswagen amână startul vânzărilor pentru Golf 8 până în 2020.
ori la mine au fost si reparatii dar si intretinerea normala ...
De fapt, în sinea ta cea mai profundă, pe motiv de “ţinută de drum impecabilă”, ai vrea…nemţoaice (sau “măcar” LRRRS). strict dpdv al intretinerii asiaticele sunt mult mai ieftin de tinut la casa omului; piesele sunt la fel ca pret dar manopera e mai ieftina pt ca e nevoie de muuult mai putin timp pt efectuarea demontarilor/montarilor !!! @clique'le iti dau dreptate ...
deci daca asiatica mea a rezistat pina acu pe niste drumuri incalificabile sau de neimaginat pt romani, oare de ce nu ar fi ok pe drumurile Romaniei ? interiorul autovehiculului cu ajutorul celor zece nuanțe de culoare pentru lumina
@DanG
Cea din tabel este in echiparea Ambition care ofera foarte multe dotari si are mai multe dotari decat celelalte din lista dar este si cea mai ieftina. Cu Octavia clar nu vei putea sa o compari asa cum ai zis si tu. si el s-a cam intepat ... dar sa pare ca lui ii place mult mai mult aroma de trandafiri !!! Multi stau la bloc, pe strazi circulate. Hai să vă dezamăgesc de multe ori piesele OEM sunt de fapt aceleași mărci ce le găsești la aftermarket, în plus au doar ștampila de la producător că vezi Doamne sunt aprobate, când de fapt, calitatea e aceeași. Pentru moment, această versiune nu este disponibilă în configuratorul mărcii, însă va putea fi comandată în perioada imediat următoare." mai bine cu hyundai, chiar daca nu ai parte de aceeasi calitate a drumului, macar e muuult mai ieftin de reparat/intretinut ...
blea ...
Golf 8 nu va fi ultimul pentru ca deja este o legenda pe patru roti care trebuie sa continue. Daca vorbim despre Europa vestica, cu drumurile lor aproape perfecte, da, asiaticele ar putea fi o alegere interesanta, insa pentru Romania si tari cu infrastructura la fel de precara ca a noastra, sa iti iei o asiatica inseamna sa iti bati joc de tine si de banii tai.
Recent Comments